Rijstpannetje met kip en broccoli

Ik moet eerlijk zeggen dat ik van dit receptje weinig tot geen foto’s heb. Dit komt omdat het eigenlijk een gewone ‘restjesmaaltijd’ was ;), maar toen ik het proefde dacht ik: “Oké dit is te lekker om niet te delen!”, dus hierbij het receptje! Het is echt makkelijk en snel te maken met slechts een paar ingrediënten. Heerlijk als snelle lunch of makkelijke avondmaaltijd!

Ingrediënten:

pilavmetkip.png

Bereiding:

Bij mij was de rijst een restje van de dag ervoor. Maar je kan hem makkelijk zelf maken volgens dit receptje.

Verwarm intussen olijfolie in een pan en snijd de sjalot of ajuin in kleine stukjes. Bak deze glazig. Snijd ook de kipfilet in blokjes en bak deze mee aan bij de ui. Voeg peper, zout en currypoeder en/of kippenkruiden toe. Kook of stoom de broccoliroosjes en voeg deze toe aan pan met kip. Voeg een beetje kookvocht van de broccoli toe en los hierin de groentebouillon op. Meng alles goed door elkaar.

Meng nadien ook de rijst onder de kip met broccoli.

Smakelijk! Afiyet olsun!

14717385_909240669177086_7987678399260786688_n1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: