Wortelsoep met curry

Dit receptje is zo simpel dat ik geen foto’s heb van het hele bereidingsproces. Oké, stiekem was ik het gewoon vergeten 😉 maar dan nog hoeft dit makkelijk receptje echt geen verduidelijking met foto’s! Het gaat als volgt: groenten wassen, fijnsnijden en koken in een pot water met bouillon…. SOEP DUS 😉

Ingrediënten:

wortelsoep met curry.png

Pel de ui en snijd ze in plakjes. Rasp de wortelen en snijd ze in schijfjes. Verwarm de olie in een kookpot en bak hierin de ui. Voeg de wortelen toe en kruid af met peper, zout, currypoeder en nootmuskaat. Doe het deksel op de pan en laat dit even sudderen. Blus nadien de groenten met water en kippenbouillon. Breng aan de kook en voeg de partjes smeerkaas toe. Wanneer de wortelen zacht zijn, mix je de soep fijn met een staafmixer.

Breng op smaak met wat koriander en/of peterselie.

Smakelijk! Afiyet olsun!

15182337_10209580754690221_1428742995_o.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: