31 random feiten over mij!

Vandaag word ik 31 jaar!  Het leek me wel leuk om 31 feiten over mezelf met jullie te delen. Ik heb ook Etem even moeten inschakelen om mee te denken. Dat resulteerde in het volgende lijstje :

 1. Ik ben een echte koukleum: Ik heb echt altijd koude handen en voeten, behalve wanneer ik sport! Ik slaap dan ook graag met sokken aan! 🙂
 2. Extraverte introvert: Ik ben graag met anderen maar hier staat een limiet op. Ik ben ook heel graag alleen en kan hier echt van opladen. Ik ga zelfs graag alleen een koffietje drinken of wandelen en shoppen. Ik laad hier echt van op.
 3. Ik houd niet van rommel maar tegelijkertijd ben ik een enorme sloddervos. Ik kan er niet tegen als mijn huis er rommelig bij ligt, maar anderzijds ben ik wel heel de tijd op zoek naar mijn smartphone, sleutels of handtas! Guilty!
 4. Ik word ’s morgens automatisch wakker zonder wekker: Zoals jullie al eerder konden lezen ben ik een vroege vogel en zet ik nooit mijn wekker. Ik word echt elke ochtend vanzelf wakker op het uur dat ik wil opstaan. Als ik ’s avonds zeg dat ik om 7 uur wil opstaan, word ik echt om 7 uur wakker!
 5. Ik houd van puzzelen: Ik heb doorgaans weinig geduld, behalve voor puzzelen! Ik heb ooit een puzzel van 9000 stuks gemaakt.
 6. Ik ben slecht in het verzorgen van plantjes. Sorry, maar plantjes overleven het bij mij zelden… Dat zit blijkbaar niet in de genen, want mijn zus is een pro in plantjes verzorgen :-D.
 7. Ik ben absoluut niet handig. Vraag me niet om iets op te hangen aan de muur. Ik kan het gewoon niet. Etem is dan ook de echte klusjesman in huis. Bij het renoveren van ons huis heb ik hier en daar iets gedaan, maar eerlijk gezegd was het vooral Etem met mijn vader die de werken uitvoerden. Ik was er vooral om te delegeren ;-).
 8. Ik kan niet zonder mijn moeder. Ik denk dat wij elkaar dagelijks spreken. Haar een week niet zien komt zelden voor! Zij is mijn beste vriendin :-).
 9. Ik drink (bijna) geen alcohol. Eerlijk? Ik vind het niet eens lekker. Maar ik drink het vooral niet omdat mijn maag en darmen er gewoon niet tegen kunnen. Als ik alcohol drink heb ik de hele nacht last van mijn maag.
 10. Ik was altijd een nagelbijter en heb doorheen de jaren heel veel uitgeprobeerd om hier vanaf te komen. Toen ik in het onderwijs werkte ben ik hier van de ene dag op de andere mee gestopt omdat ik niet wou dat mijn leerlingen op mijn lelijke nagels moesten kijken :-D.
 11. Ik heb mijn man leren kennen in Turkije. Intussen al bijna 12 jaar geleden leerden wij elkaar kennen in het hotel waar ik op vakantie was met een vriendin. Hij werkte daar als ober, lekker cliché! Bij mij was het liefde op het eerste zicht!
 12. Ik kan niet tekenen. Maar echt niet. Seline vraagt me soms om een aap of leeuw te tekenen en dan ga ik compleet in de mist. Ik zoek dan maar tutorials op Youtube: ‘how to draw a monkey’ 😀 en volg zo een stappenplan om het zo goed mogelijk na te tekenen!
 13. Ik ben heel muzikaal. Ik heb vroeger altijd gedanst en piano gespeeld en Seline heeft dit intussen ook! We kunnen allebei niet zonder muziek en kennen songteksten meteen vanbuiten. Seline is 2,5 jaar en kent al echt hele songteksten vanbuiten, daar ben ik echt fier op!
 14. Ik schrijf graag, maar dat is met deze blog wel duidelijk. In het tweede leerjaar schreef ik voor het eerst 2 kinderboekjes. Ik was toen zelf nog een kind maar schreef toen al verhaaltjes. Zelfs met tekeningen bij, maar zoals je in puntje 12 las, kon ik niet tekenen, dus dat werd geen succes ;-).
 15. Wij hebben twee toiletten thuis maar ik ga nooit beneden naar het toilet. Ik vind het daar te koud. Ook vroeger in mijn ouderlijk huis ging ik altijd op de badkamer naar toilet! Grappig hoe ik dat dus nu nog steeds doe!
 16. Ik ben een stresskip en houd graag de controle over bepaalde situaties, maar ook dat kon je al meermaals lezen op mijn blog. Hoewel ik moet zeggen dat het me steeds vaker lukt om de stress onder controle te houden. Maar ja, ik ben dan ook een kei in dingen controleren !
 17. Ik ben erg leergierig en wil alles weten. Ik school me graag bij en lees graag boeken om nieuwe dingen te leren, liever dan romans of fictie. Momenteel volg ik ook nog een postgraduaat Digitale Marketing. Maar ook stel ik heel veel vragen aan anderen. Ons mama en Etem worden er soms gek van als ik hun overlaad met allerlei vragen waar ze geen antwoord op weten :-).
 18. Ik heb snel honger. Ik kan ’s morgens om 8 uur ontbijten en om 10uur alweer een knorrende maag hebben. Zelfs als ik ontbijt met een grote kom havermout en banaan. Etem staat er altijd van te kijken dat ik dan om 10 uur alweer aan het eten ben. Tja!
 19. Ik woonde vroeger in een dorpje waar weinig te doen was, nu in een kleine stad en ik kan me echt niet inbeelden dat ik terug op de buiten zou wonen! Zo handig dat je te voet meteen bij alle winkels kan zijn en dat ik ’s middags gewoon snel ergens een koffie of een broodje kan halen.
 20. Ik kijk amper tot geen TV. Ik kan het ook gewoon niet. Ik kan me niet concentreren op een programma. Na 20 minuten ben ik met iets anders bezig. Een film kijken lukt dus hélemaal niet. Een serie met korte afleveringen lukt nog nét :-). Ik kijk dus eerder series op Netflix dan dat ik echt TV kijk. Maar er gaan ook veel avonden voorbij dat ik helemaal niets kijk. Dan schrijf ik een artikel voor mijn blog of lees ik andere blogs of luister ik podcasts.
 21. Op restaurant heb ik altijd onwijze keuzestress. Ik kan gewoon heel moeilijk kiezen tussen al het lekkers op een menukaart.
 22. Alles met chocolade in vind ik niet zo lekker. Geen chocolade-ijs, geen chocoladetaart, geen chocomousse. Ik lust wel eens een stukje gewone chocolade, maar niet verwerkt in een ander dessert!
 23. Ik ga (bijna) elke dag naar de winkel. Al is het maar voor 1 pot yoghurt, een komkommer of een tros bananen 🙂 het voordeel van vlakbij de winkel te wonen! Wij doen dus ook nooit weekboodschappen.
 24. Ik slaap meestal op mijn rechterzij. Aan de rechterkant van het bed. Ik kan echt niet in slaap vallen op mijn rug.
 25. Ik kom niet graag te laat. Ik ben liever een half uur te vroeg dan 5 minuten te laat! Ik vertrek ook altijd ruim op tijd naar mijn werk. Etem zegt vaak: ‘je hebt toch nog tijd genoeg?’. Dat weet ik, maar ik wil de stress van te laat komen voor zijn :-D.
 26. Ik ben dol op latté macchiato. Jullie weten al dat ik niet zonder mijn koffie kan, maar het allerliefst een latté macchiato met een DIKKE schuimlaag, want stiekem is het natuurlijk die schuimlaag waar ik verzot op ben!
 27. Ik houd niet van pikant eten terwijl het voor Etem niet pikant genoeg kan zijn. Wij maken dus geregeld 2 verschillende gerechten klaar zodat hij pikant kan eten en ik iets wat ik graag eet!
 28. Ik draag bijna geen make-up. Ik reinig mijn gezicht wel goed en gebruik dag- en nachtcrème maar daarbuiten draag ik nooit foundation, oogschaduw, lipgloss of eyeliner.
 29. Ik wilde vroeger juf worden (nadat ik als kind eerst graag een speelgoedwinkel wilde openen 😀 ). Ik speelde ook vaak schooltje met mijn jongere zus die daardoor bovenmatig slim geworden is 😉 . Ik heb ook een diploma lerarenopleiding maar intussen werk ik bij KBC verzekeringen, van een carrièreswitch gesproken! 
 30. Ik heb het hart op de tong en ben een open boek. Ik kan niet verdoezelen hoe ik me voel. Als ik me slecht voel zal mijn omgeving het ook meteen merken. Mensen vinden me soms direct omdat ik durf zeggen wat ik denk. Dit valt niet altijd in goede aarde bij andere, maar anderzijds weten mensen ook wat ze aan me hebben!
 31. Ik heb lang getwijfeld over deze ’31’ feiten over mezelf, omdat ik ’30’ of zelfs ’20’ mooier vind. Ik houd van symmetrie en even getallen :-).

Dit zijn 31 feitjes van mij op een rij, hopelijk vond je ze leuk om te lezen en ken je me nu een beetje beter ;).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: