Een nieuwe wending …

Mijn blog ‘Fieeskitchen’ ligt nu al enkele jaren stil. Mede door de komst van mijn dochter ben ik gestopt met recepten uit te werken voor mijn blog. Nu kriebelt het weer om dit op te pakken én om ook over andere zaken te schrijven dan enkel lekkere recepten!

Welkom op akkefietjes!

Een blog die in het teken staat van de kleine positieve dingen in het leven met een focus op mentaal én fysiek welzijn, want lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Positieve energie begint uiteraard bij jezelf. Met een positieve mindset kom je al heel ver. Met deze blog wil ik jullie én mezelf helpen bij het creëren van deze positieve mindset.

Allereerst wil ik de liefde en het ‘mama-zijn’ vieren! De liefde voor mijn man en dochter, Seline Hayel. Een pittige dame die soms onze zenuwen op de proef stelt, maar die ik voor geen geld van de wereld zou willen of kunnen missen :-). De ups en downs van het mama-zijn, eerlijker kan je het niet krijgen!

Daarnaast leeft mijn voormalige blog ‘Fieeskitchen’ verder op deze blog. Koken en bakken als ultieme ontspanning! Een passie die ik nog heb kunnen uitbreiden sinds ik mijn Turkse man heb leren kennen in 2009. Dankzij hem heb ik de Turkse keuken ontdekt. Dit beperkt zich niet tot de alom bekende ‘kebab’. Integendeel! Het is een zeer uitgebreide keuken die diverse smaken, geuren en kleuren combineert. Heerlijke salades bereid met olijfolie, diverse bijgerechten of ‘mezze’, vlees met smaakvolle sauzen, Turks brood en yoghurt en niet te vergeten: de mierzoete dessertjes zoals ‘baklava’, gecombineerd met een heerlijk kopje Turkse thee. Een passie die wij in de toekomst nog verder gaan uitbreiden!

Veel leesplezier!

Sofie

Laatste berichten

Naar school!

Een nieuwe mijlpaal breekt aan… Donderdag was Seline haar laatste dag bij de onthaalmoeder. Maandag start ze op school! Hoe klaar ze hiervoor was 1 maand geleden, hoe minder graag ze wilt gaan nu het écht dichtbij komt. Al enkele weken lezen we boekjes over naar school gaan, vertel ik over de juf en over…

Lees Meer

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Seline is geboren op 23 juli 2018. Dat maakt dat ze een Leeuw is van horoscoop. Ik heb altijd wel iets gehad met horoscopen. Hadden we thuis tijdschriften liggen dan las ik standaard mijn horoscoop en toetste ik af of het klopte met mezelf en mijn leven. Soms (oké meestal) zat het er wel compléét…

Lees Meer

Ssst, mensen kijken!

Ze huilt, nee, krijst, want als Seline huilt lijkt het alsof er 4 kindjes in koor aan het huilen zijn. Haar stem is luid, zo luid dat ze dit zeker 2 straten verder ook horen. Wat moeten de mensen wel niet denken. Heb ik vaak gedacht als Seline weer één van haar kuren heeft op…

Lees Meer
Volg mij

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.